I see green turtles.

Igår så var man på Halloween fest, var riktigt riktigt skoj, for till carlshöjd runt 8 och for hem...vet inte.

Men var trevligt folk där och säger inga namn men my friend got really drunk eller hur Adam?^^

Idag så har vi bara tagit det lugnt för att Adam har varit så sjukt bakis idag, han har bara wainat om sitt huvud hela dagen, tur att man inte blir bakis då ;D 

Han är en jävel att prata i sömnen, och diggar att man får respons också ifall man pratar med honom haha...han är söt.

Jaja här kommer lite bilder från igår, blev inte så mkt men lite grand iaf :)

K & H, V.A


The unicorn is my best friend.

Shoouejsan, just nu sitter jag på musikanten och väntar på att lektionen ska börja, Crackiiee sitter och gör narr utav Alfred, alltid lika skoj!

Idag så var det den äckligaste maten på skolan, flygande jakob, har inte ätit det på 13 år och smakade det idag och det smakade precis som jag minns det..

Sen efter skolan så har Adam fixat en lokal så att vi ska volta så kanske kommer lite bilder där ifrån, ska tvinga mig själv att klara en flickis " Bakåt handvolt" eftersom jag itne vågat det än..

Nu ska jag ut och göra Eléna sällskap, K & H, V.A

Att gilla sina egna statusar, är som att high five´a sig själv!

Det som står som min rubrik var det en gång en vis ung äckel kille vid namn Crackiiee som sa till mig, han levde ett hårt liv som pundare och gav sig själv high five´s varje dag för att han insåg att det var det ända som fick honom att må bra över dagen, eftersom han inte hade så mycket så nöjde han sig med det.
Men någonting hände, han blev...överkörd av MIG!


Just nu så sitter jag på designen, härligt med sovmorgon till halv 1, och nu är det nedräkning till lovet och Halloween!
Tagga det, antar att min och Adams dräkt kommer snart så vi kan hämta ut dom, vi kommer nog vara dom mest awesome personerna på Halloween.

3 dagar kvar till lovet, sen så får man äntligen vara lite ledig, eftersom jag jobbade nästan hela dage så fick jag inte mycket lov alls då, 
Kallt! Är det ute nu, när jag klev upp vid 10 så var det bara 2 grader, hörde att vid 8 så var det 4minus, så snart kommer väl vintern hit, inte alls så skoj! 
Jag vill ha sommar just nu, värme sol också behöver man inte klä på sig miljoner utav klädplagg för att inte frysa ihjäl i huve taget.

Men nu ska vi se vad jag kan plocka fram i designen, 

P & H (Puss and hugs) V.A

I wish i was a cat that lived on a rainbow.

(Haha Jennie på nåt vänster så relaterar jag till dig då jag ser min rubrik)

Gud så trött jag är, vet inte hur många gånger jag hållit på att somna idag på lektionerna, så jobbigt att sitta still på torsdagar, är verkligen som tröttast då..

Länge sen jag uppdaterade min blogg, känns som jag haft lite ont om tid med att göra det, 

Igår fick jag tag på filmen "Don´t be afraid of the dark" som jag har väntat nästan ett helt år på för att när jag såg trailern så var den så AWESOME men men... Skräck filmer nu för tiden är verkligen jävligt dåliga, blev väldigt väldigt besviken, så uppmanar ingen till att se denna.

Just nu sitter jag på kemin och fattar ingenting, typ som "37Li,  12H,  11H,  612C,  816O " förstår inte vad det står för.

Det var egentligen tänkt att jag skulle hem till Kälarne nu till lovet men blev änrade planer för att Adam lyckades övertala mig med att vara här uppe i Umeå istället.
Så ju nu taggar jag Halloween riktigt mycket kommer säkert bli riktigt skoj

Nu ska jag "försöka" förstå lite av Kemin igen, 

KaK (Kiss And Kramar)        V.A

I'd never tought I would found someone like you

Du är världens bästa. Glöm aldrig det! ♥ /C



Jag gillar glass!

Tjenixen fisken, sitter med mina homisar och har lan party med glass!
Vem älskar inte glass? Den e så mjuk och krämig, och tkr om den vita färgen och smaken.
Såg att jag hade fått lite fler besökare idag, typ.....3000 på 40 min ;o

Uppdaterar mer senare ikväll/natt!

Kommer lite bilder nu, Hugs and pussis, V.A





I remember when i had a Penguin.

Sitter just nu på skolan och har Samhälls-lektion, Crackiiee sitter och äcklar sig vid bordet bredvid och pillar på sig själv...inte speciellt skoj...

Ni som inte vet så är samhälls om politik, och jag är sååå insatt i det, eller inte.
Förstår mig verkligen inte på nånting alls, moderater hit, socar dit, kristdemokrater hit och grönsaksdemokrater hit, (minns inte vad dom "gröna" hette, eller finns det ens nån sån?)

Slutar halv 12 idag som är väldigt härligt! Så då blir det att dra till Adam igen, hoppas att det är god mat idag för satan vad jag är hungrig.

Vädret suger atm kallt och rått, och jag vill ha varmt och soligt!
Men man får väl vänta med det tills Januari då man åker till Egypten. 

Men ska dra mig nu och kanske engagera mig lite på lektionen, 

Kisses hugses, V.A!

Tjenis penis jag var senis!

Oj kom ju på att jag inte har uppdaterat på ett tag och kanske borde göra det nudå.
Minns inte riktigt när jag uppdaterade senast men det var några dagar sen har jag för mig. 

I fredags var vi till fredrika en snabbis och höll dom sällskap några timmar innan dom skulle på krogen, där var det fullt med partay redan, var mkt dansande haha, sedan så for vi hem och då följde Jennie med oss hem och käkade lite mjuk pepparkaka gott vare, medans vi kollade på nån gmmal "western-film" med Brad Pit och några andra randoms.

Igår så var jag hos Adam och spelade WoW, ja visst jag kanske e lite nörd men döm mig inte!
Var uppe ett litet tag inatt, Adam hade beök av sin syster som hade varit ute med Paul (hennes pappa) och druckit lite och hon tkte att vi var as tråkiga och bara ville köra party, men tillslut deckade hon på bara någon sekund i sängen bredvid :)

Men nu ska jag dra mig och vara lite social med Adam :) 

Baj baj, V.A!

RSS 2.0