Ny tattoo!

Hejsan svejsan bananskal, ehm idag så har jag varit och tatuerat mig! 
Blev en G-Klav på bröstet som e lite fixad här kommer 2 bilder!

(Btw ser att jag såg ut som ett reejtard haha, men kan inte föra över bilder från telen så det för duga ändå ;) )


XoXo, V.A

Slog knäna för att jag ramlade på min get!

Hejsan svejsan, igår så fixade jag och Adam ett jävla kinamek på min bräda så att den funkade iaf, efter en liten stund så hittade vi ett nytt ställe att åka på som relaterade att vi skulle hoppa över vägen, men när jag skulle åka så skar det sig i slutet och jag flög ner på knäna på vägen, och säger bara det SATAN så ont det gjorde...
Idag så ska adam ha öppethus så då kan vi inte åka "/ 

Men jag har några bilder som ska komma upp lite senare idag då jag fört över bilderna till datorn :) 

Justnu så har det snöat ute och snöar fortfarande, kommer komma typ en meter innan det slutar snöa så då ska jag och Adam ut imorgon iaf! 

FUNDERAR på ifall jag ska ha en liten tävling sen, funderar på vad det kan vara för tävling och vad priset ska vara, några förslag? :) 

BTW in och checka denna coola blogg o deras historier om getter och allting.. 


KLICKA HÄR för att komma till den :) 

Uppdaterar mer lite senare, ge mig förslag nu! 

Hejsvejs!, V.A

Kul idag, eller inte,eller?

För det första så har skolan tagit bort min sovmorgon på tisdagar som var till halv 1 och lagt in religion istället, och nu i 2 veckor framöver så går vi från halv 9 till halv 4 varje dag och det ända lärarna har gjort är att lägga in lektioner där vi vanligtvis inte har något för att dryga med oss.
För det ända man gör på dom här lektionerna är ingenting, alla sitter vid datorn och håller på med olika saker lika så läraren, hon sitter säkert och spelar typ WoW eller CS, så skoj har jag det idag, och så skoj kommer jag ha det iaf 2 veckor.

Igår så var jag och Adam och åkte snowboard, vi byggde vårat egna spot och det ägde, Adam satte gainer "backflip" och jag feg som jag är försöker bara sätta små tricks som 360 grab osv, fast det e fan svårt när man har tagit en paus på 3 år eftersom jag fick en whiplash skada i nacken.
När jag skulle dra sista åket så tog jag sats högst upp ifrån hoppade ganska långt fick obalans och landade på nosen och sen då var den bindningen förstörd..

Jaja jag hade hoppats på att tollo skulle ha tagit med sig bindningarna till stan idag så att jag hade kunnat åka ikväll igen, men han var tydligen redan på stan när jag hörde av mig, så jag får väl vänta någon dag till!

Xo Xo Xo Xo xO xO xO XO Xo XO XO Xo Xo, 
V.A


Bildbomb i din kalsong!

Var ett riktigt bra tag sedan jag uppdaterade bloggen så kiss på dig.

Ehm under den här tiden så har det hänt en massa, har bland annat varit i egypten med älsklingen, kentigent och fredrrroo.
Var fett med varmisch och härligt, låg för det mesta vid poolen o stekte, men vi var också och körde fyrhjulingi öknen och såg beduiner och en massa sand, dock inga frigående skorpioner och kobror, men i koppel var det några stycken!
Jag o älskling åkte parasailing o simmade bland korallreven med dom andra o stekte runt på en båt, vi hittade nemo och en massa andra roliga fiskisar, tillslut kom vi till en strand som typ bara bestod av en massa småsnäckor där vi stekte ännu mer och fredrika, kent och Xhemajl drog ut i vattnet och letade fiskisar!
Var också en massa underhållning på kvällarna bland annat med Kobra Show och en Fakir, det var riktigt härligt där och vill verkligen tillbaka!



RSS 2.0