Choklad är gott bara den inte är slut..

Bloggar med lite mellanrum har jag märkt men antar att ingen dör utav det haha..
Tycker att det är lite kul, dom här småflickorna som kommer in o kommenterar "din diss till sofijah suger ditt horskaft gå o knulla en åsna" typ, flickorna är typ mellan 10-12 år och jag förstår inte hur dom ens kan såna ord som dom skriver.
Jag gjorde den låten för 100 år sedan och fortfarande idag kommer det folk o kommenterar sådant, bara småbarn förstår inte ens hur dom hittar hit.. :)

Snart så ska jag o Adam nog ta o fotas lite för våran nya blogg som kommer köras igång om någon månad haha, men är så taggad på den så har redan fixat en bloggdomän o grejer haha så kommer nog fixa lite grand till den ett tag framåt nu, thewildmen.blogg.se heter den men har inte lagt ut någontin än där :)

Och WHATS UP MED ALL SNÖ, det är den 18:e April och det ligger typ 2dm snö ute, vi börjar fan närma oss sommaren inte vintern igen...jag svär att dom dagarna som det var plusgrader var våran sommar för i år.....

Nu så ska jag lägga mig o se på The Game of Trhones nu o kanske ta något att äta!
O juste imorgon är det Torsdag...sämsta dagen på veckan för att jag har kemi, fattar ingenting utav det det är som grekiska...aja Bye Bye, V.A


(Lägger upp en bild från i somras bara för att jag saknar sommaren så mycket!)

RSS 2.0